2016 júl 13. 01:41

Ketchupos köcsög, ketchupos köcsög mindenhol


Ronaldo és a ketchup felrobbantotta a magyar internetet. Nevezetesen a portugál-magyar előtt, a szinkrontolmács google fordító módjára mondta el Szalainak, amit a portugál újságíró kérdezett. Ronaldo 2010-es nyilatkozatára utalt a kérdés, amiben a gólszerzést a ketchupos üveghez hasonlította.

Di Canio tiltotta a ketchupot

2013-ban néhány hónapig Paolo Di Canio ült a Sunderland kispadján, aki szintén a ketchuppal volt elfoglalva, bár más kontextusban, mint Ronaldo. "Egyszerre több játékosunk is sérült, ami azt jelenti, hogy nem vagyunk fittek. Megtiltottam a ketchupot és a majonézt a játékosoknak. Folyton ilyeneket ettek, és ez nem egészséges. Ez nem profi hozzáállás. Ezek után fogták magukat, és a zsebükben próbálták becsempészni. Elképesztő!' - mondta Di Canio.

Ranieri máshogy áll hozzá

Három évvel később újra szóba került a ketchup-tilalom a Premier League-ben. A Leicestert irányító Ranierit idén tavasszal kérdezték arról, hogy ő mit tervez a ketchuppal. "Eleinte amikor leültem velük vacsorázni, teljesen le voltam döbbenve, hogy mennyit esznek. Ilyen éhes embereket én még nem láttam. Meglepett, de idővel megtanultam ezen nevetni. Ha elég sokat futnak, azt esznek, amit csak akarnak, akár ketchupot is" - mondta a PL-címvédőt irányító olasz szakember.

Cantona is emlékszik a ketchupos köcsögre

Szép keretbe foglaljuk a majonéz legjobb barátját, hiszen végül itt van Cantona is, aki szintén nem felejtette Ronaldo nyilatkozatát. Az Eb-finálé után az Eurosporton kicsit máshogy felidézve az eredeti nyilatkozatot, ráhúzta a dolgot a döntőre. "Semmi nem jön 90 percig, aztán mind kijön egyszerre" - utalt a francia arra, hogy gólnélküli döntetlen után Eder góljával nyertek a hosszabbításban a portugálok.

 


Szólj hozzá

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?