2016 dec 11. 22:57

Öt szép gól a női kézilabda Eb-ről


Közel 1500 találat született eddig a kontinensviadalon, szóval van bőven választási lehetőség, így semmikép nem top5-ös listáról van szó, egész egyszerűen csak szép gólok.

Camilla Herrem (norvég)

Az Európa-bajnokság elején láthattuk ezt a cunderezést, a Norvégia - Románia találkozón. Ilyen gólt egyébként a mi lányaink is kaptak, még a csehek ellen, Veronika Malának köszönhetően. Mi most Herrem csavarását választottuk, mert ez jobban sikerült. Legjobban egyébként a román kapus gyönyörködhetett benne, hiszen szemmel egész jól lekövette a gólt.

Saskia Lang (német)

Amikor fociban Ronaldinho végrehajt egy "no look" passzt, tehát nem arra néz, amerre továbbítja a labdát, akkor mindig fülig ér a szája a futballrajongóknak. A női kézi Eb-n többször láthattunk ilyet, ami itt most épp gólpassz is egyben, a németek előadásában Hollandia ellen. Nyilván tudta hogy ott mögötte van egy szélső, de igazi összeszokottság kell az ilyesmihez.

Durdina Jaukovic (montenegrói)

Ezt úgy vágtuk össze, hogy lövő játékos szemszögéből látszódjon a lövés pillanata. A montenegrói lány a Csehország elleni meccs félideje előtt került szembe a sorfallal, aminek a bal szélére a legalacsonyabb játékos került. A rés ott volt, Jaukovic ki is használta a lehetőséget.

Anne Mette Hansen (dán)

A Montenegró - Dánia összecsapásról jön a következő szép gól. Anne Mette Hansen megmozdulása nagyon precíz, és bátor megoldás. Pillanatok alatt dönt jól, és technikailag is jól hajtja végre a kapus átejtését, szó szerint és átvitt értelemben is.

Nora Mörk (norvég)

Ilyen gólt akár Görbicz Anitától is választhattunk volna, hiszen ő is lőtt hasonlót Montenegró ellen, Nora Mörk találata Horvátország ellen viszont jubileumi is volt, szépsége mellett. Ez volt a norvég lány 400. gólja válogatott színekben. Jobban nem is sikerülhetett volna a mérföldkő elérése.


Szólj hozzá

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?