2017 márc 23. 16:36

Ronaldo és fia kalandjai – 3 részes minisorozat


Az Európa-bajnokságra Ronaldo és fia közös meccsnézésével hangolódtunk, melyből milliós megtekintésű videók lettek. Vannak akik még mindig kérdezik, szóval ez csak átfeliratozott viccelődés!

Első rész: Böde földhöz vág téged is!

Az első rész még 2015-ben készült, amikor a sorsolás után megtudtunk, hogy Portugáliával kerülünk egy csoportba. Akkor még Böde dobásától volt hangos a sajtó, aki úgy pofára ejtette a norvégot, hogy mi azt rögtön be is raktuk a Mortal Kombat verekedős játékba. Ezt ide kattintva nézheted meg, de ha nem érdekel a bunyó, akkor nézd meg az első részt, amiben Ronaldo fia megkéri édesapját, hogy kérje el Böde mezét majd a lefújás után.

Második rész: Ha téged is legyőznek ne sírj!

Lelkes követőinknek hála az első rész bejárta az internetet, és közel 2.5 milliós nézettségnél jár, amit ezúton köszönünk! A második résszel kivártunk az Európa-bajnokságig, és aztán ahogy csapatunk felülmúlta Ausztriát, már tudtuk mi a dolgunk. Ideje újra elbeszélgetnie Ronaldo kisfiának édesapjával, hogy kik is azok a magyarok!

Harmadik rész: Tankod nincs?

A befejező részben már elérkeztünk a nagy naphoz. Ronaldo és fia meccsre készülnek, a reggeli rutin után autót választanak, és elindulnak a stadionba, ahol a nagy kedvenccel, Böde Dániellel találkoznak. Válogatottunk végül 3:3-as döntetlent játszott Portugáliával, egy igazán emlékezetes mérkőzésen.


Szólj hozzá

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?