Patrice Evra: Soha ne menjetek vacsorázni Ronaldóhoz!


Egy történet a közös időkből.

Két és fél évig játszottak együtt a Manchester Unitedben, sok közös sztorijuk van. Evra szerint egy igazi robot, egy gép Ronaldo, ezért senki ne menjen hozzá még vacsorázni sem.

"Egyszer Cristiano azt mondta, menjek át hozzá vacsorára. Elmentem, tudod nagyon fáradt voltam, az asztalon pedig csak saláta és csirke volt, illetve víz és semmi gyümölcslé, gondoltam oké. Elkezdtünk enni, arra számítottam hogy majd mindenféle húsos ételek következnek, de semmi. Ronaldo gyorsan végzett, felállt és elkezdett mindenféle trükköt csinálni a labdával. Gyere játszani - mondta nekem. Befejezhetem az evést - kérdeztem tőle, mire ő: Ne, ne, passzolgassunk inkább" - idézte fel emlékeit Evra.

A francia szerint példaértékű, ahogy a portugál játékosnak folyamatosan a labdarúgáson és a fejlődésen jár az esze, ezért is hasonlítja sokszor egy géphez, amit a történet folytatása is bizonyít.

"Abbahagytam az evést, és elkezdtünk kétérintőset játszani. Utána azt mondta, menjünk úszni, gondoltam oké... utána jakuzzi, szauna és kész voltam. Végül megkérdeztem tőle: azért hívtál át, mert holnap meccsünk lesz, vagy mert vacsorázni akartál velem? Na ezért mondom, hogy senki ne fogadja el Cristiano vacsorameghívását, egy igazi robot. Mindent megérdemel, amit elért, keményen dolgozik" - vélekedett Ronaldo egykori csapattársa.

Szólj hozzá

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?