Egy 10 éves United-szurkoló levélben kérte Kloppot, hogy veszítsenek végre, a Liverpool edzője válaszolt


Kedves Jürgen Klopp, az én nevem Daragh. 10 éves vagyok - kezdte levelét a fiú.

Ezútán megírta, melyik iskolába jár, majd így folytatta. "A Manchester Unitednek szurkolok, és lenne egy panaszom. Túl sok meccset nyer a Liverpool. Ha még kilenc meccset nyertek, akkor tiétek lesz a legjobb veretlenségi széria az angol futball történetében. Unted-szurkolóként ez nagyon szomorú. Szóval arra kérlek, hogy a következő alkalommal veszítsen a Liverpool.

Csak hagyjad, hogy a másik csapat gólt szerezzen. Remélem meggyőztelek arról, hogy ne nyerjétek meg a bajnokságot, és több meccset se nyerjetek soha. Üdvözlettel, Daragh" - zárta sorait a fiatal Manchester United-szurkoló. Talán nem számított rá, de Jürgen Klopp válaszolt neki.

Liverpoolból jött válaszlevél

"Kedves Daragh! Először is köszönöm, hogy írtál nekem. Tudom, hogy nem kívántál nekem sok szerencsét, vagy bármi hasonlót, de mindig jó hallani a fiatal focit kedvelőkről, ezért értékelem, hogy megkerestél. Sajnos nem tudom teljesíteni a kérésed, nincs választási lehetőségem. Azt akarod, hogy a Liverpool veszítsen, de nekem az a munkám hogy mindent megtegyek a csapat győzelméért és a több millió szurkolóért, nem hagyhatom őket cserben.

Szerencsédre veszítettünk a múltban meccseket és a jövőben is fogunk, mert ilyen a labdarúgás. 10 évesen azt hiheted, hogy ami jelenleg probléma neked, az örökké tart, de 52 évesen egyetlen dolgot mondhatok, hogy ez határozottan nincs így. Olvasva a leveled, azt gondolom egyetlen dolog nem fog változni, és ez a te szenvedélyed a labdarúgás és a kedvenc csapatod iránt. A Manchester United szerencsés, hogy vagy nekik.

Remélem a jövőben leszünk annyira szerencsések hogy meccseket nyerünk és trófeákat emelhetünk a magasba és ettől te nem leszel csalódott, mert a csapataink riválisok, de tiszteljük egymást. Nekem erről szól a labdarúgás. Vigyázz magadra és sok szerencsét, Jürgen Klopp" - írta válaszlevelében a német szakember.


Szólj hozzá

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?