2023 júl 22. 10:03

Messi óriási góljával nyert az Inter Miami


Az argentin világbajnok becsavarta úgy ahogy azt illik.

A világ minden pontján hatalmas népszerűségnek örvendett az európai idő szerint szombat hajnalban megrendezett Inter Miami - Cruz Azul mérkőzés, ugyanis mindenki az argentin sztárjátékos pályára lépését várta új csapatában. Ez megtörtént, és nem is akárhogyan.

Lionel Messi a francia PSG-től búcsúzott az idei nyár elején, és az arab pénzek helyett az amerikai kihívást választotta. Amióta megszületett a döntés, azóta rengeteg találgatás terjedt a médiában, mindenki a debütálásának időpontját vadászta. A tippek java a július 22-i Cruz Azul elleni találkozóra vonatkozott, és nem tévedtek, ugyanis az aktuális argentin válogatottal világbajnok játékos pályára lépett. Igaz, csak a második félidőben, de kevesebb, mint 45 perc elég volt számára, hogy győzelemre vigye új csapatát.

Messi az amerikai Benjamin Cremaschi helyett állt be a mérkőzés 54. percében, ekkor a Miami 1-0-ra vezetett, de picivel több, mint 10 perc után a mexikói Cruz Azul kiegyenlített.

A kegyelemdöfés Messi lábában volt, aki a 90+4. percben megszerezte élete első találatát az Inter Miami színeiben, és ezzel meg is nyerték a meccset.

Messi pályára lépése 3:35-től látható, a gólja pedig 6:00-tól.

Legközelebb július 26-án (magyar idő szerint 01:30-kor) léphet újra pályára Lionel Messi, ugyancsak a Ligakupában, az ellenfél az Atlanta United lesz.


Hozzászólások 1

sunik29
sunik29
2023 aug 4. 13:10

Azota a törpe duplázott kétszer is , és egy loser csapatot felemelt végső győztes favorit csapattá a Liga kupában , legalább is a fogadok szerint . Eléggé agresszíven játszik , ami számomra azt jelzi hogy komolyan veszi az “amerikai levezetést”.

Szólj hozzá

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?