2023 okt 11. 08:33

Azahriah lesz az NFL Super Bowl félidei fellépője?


Kétszer is megtölti a Puskás Arénát, nincs számára lehetetlen!

Olyat tesz a fiatal énekes, amire korábban nem volt példa. Magyar előadóként önálló koncertet ad a Puskás Arénában, ráadásul rögtön kétszer is megtölti a stadiont. Az első jegyértékesítésnél annyian próbáltak bejutni, hogy teljesen lefagyott a rendszer, ezért bejelentették, hogy lesz egy második koncert is, másnap, 2024. május 26-án.

Koncerteken a komplexum 48-50 ezer férőhelyes,  ami egyfajta következő lépcsőfok Azahriah karrierjében, a Budapest Park, Sziget Nagyszínpad, és Papp László Budapest Sportaréna után. Youtube videómegosztón a megtekintései meghaladták a 351 milliót, emellett Spotifyon havonta nagyjából 25 milliószor, hetente 5,8 milliószor játsszák le a számait. 

Azahriah tízállomásos európai turnéra indul idén novemberben, nyilván ezekre is elkeltek már a jegyek. Valamiért még mindig lehet fogadásokat kötni rá, hogy ki lesz a következő Super Bowl félidei showjának fellépője. Ha visszamondaná Usher, talán előléphetne a magyar előadó, mert egy NFL-döntő mindig sok hangulatállapotot hoz, szóval passzolna a Four Moods a közeghez.


Szólj hozzá

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?