2020 júl 5. 09:10

Mike Tyson: A forgatás előtti napon jöttem rá, hogy szerepelek a Másnaposokban


Kicsit homályos a dolog Iron Mike számára, hogyan került a forgatásra.

A bokszlegenda 2009 környékén sokat piált, drogozott, ezért konkrétan azt sem tudta, hogy szerződést kötött egy rövid szerepre a Másnaposokba, aminek aztán nagy sikere lett. Zach Galifianakis a felvétel előtti napon mondta el neki, hogy másnap együtt fognak szerepelni, a meglepett Tyson csak nézett nagyot.

"Elmentem egy klubba, és néhány srác ott volt a VIP-részlegen, ahol általában csak én szoktam ülni, egyedül. Szóval megkérdeztem mit keresnek ezek az arcok az én részlegemen. Zach volt a haverjával, és mondta hogy együtt fogunk forgatni egy filmet. Válaszoltam neki, hogy: Igen? Mikor? Erre ő azt felelte, hogy holnap" - idézte fel emlékeit Tyson.

Mielőtt filmbéli társa, a szakállas különcöt alakítő Zach nem mondta neki, azt sem tudta, hogy szerepelni fog egy filmben. "Részeg voltam, sokat szívtam és drogoztam, fogalmam sem volt, hogy egy mozifilm részese leszek. Akkor tudtam meg, hogy mennem kell forgatni. Teljes káosz voltam akkoriban, egy kövér disznó, aki elszállt a drogoktól" - mesélte Tyson, azt is hozzátette, hogy gyerekek rohanták le egyszer.

"Egy étteremben voltunk, akkor még nem jött ki a mozikba a Másnaposok, egy rakás gyerek a városnéző buszról szaladva elkezdett ölelgetni. Biztos látták az előzetest, amiben kiütöm Zachet. Fotózkodni akartak velem. A mai 15-20 évesek a filmből ismernek, nem tudják hogy bokszoló voltam, de láttak a Másnaposokban" - mondta Iron Mike.

Forrás: Yahoo Sports


Szólj hozzá

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?